Zijn jouw kids dol op paarden? En hebben ze altijd al paardrijlessen willen volgen? Goed nieuws! Bij Manege Funny Horse mogen de kids (vanaf 6 jaar) met hun Sport & Cultuur Amstelveen-lidmaatschap meedoen met de paardrijlessen. Inschrijven kan tot en met maandag 20 februari 2017 via deze pagina.

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen betalen de kids een eigen bijdrage van slecht € 4,- per les. Wanneer jouw kids aan 4 lessen hebben meegedaan, is het mogelijk in te stromen bij de reguliere lessen.

Sport & Cultuur Amstelveen zal, samen met Funny Horse, na de inschrijfperiode de kids indelen in de juiste groepen. Om een kleine indruk te geven wanneer de lessen zijn, vind je hieronder het lesrooster.

Maandag 16:00-16.30
Dinsdag 15:45-16:15
Vrijdag 14:00-14:30 / 14:30-15:00
Zaterdag 15:00-15.30

Belangrijk! Om de lessen goed te laten verlopen vraagt Funny Horse de ouders op de volgende punten te letten:

  • De kids moeten 15 minuten voor de les aanwezig zijn.
  • Mogelijk word je als ouder gevraagd om je kind te begeleiden tijdens het paardrijden.
  • Vanwege de veiligheid is het verplicht om zowel laarzen als een strakke broek aan te hebben.
  • Een ‘veiligheidscap’ is verplicht, deze is te leen bij de manege.
  • En vergeet de Sport & Cultuur Amstelveen van de kids niet! (Uiteraard met lidmaatschap).

Adres Funny Horse
Oosteinderweg 555b
1432 BL Aalsmeer
T. 06 53 53 53 14

Fifa 19 en E-sport

Een nieuw voetbalseizoen betekent en nieuwe FIFA Dit is HET spel waar bijna sport liefhebbend kind op aan het wachten…
LEES MEER

Fortnite razend populair

Fortnite razend populair ‘Take the L’, je kind heeft het dansje ongetwijfeld al meermaals gedaan. Staan met de benen uit…
LEES MEER


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven