Ben je dol op zingen, muziek spelen, dansen en acteren? En zou je graag willen ontdekken wat je nu echt het leukst vindt? Of welk instrument het beste bij jou past? Tijdens de Open Dag op de Muziek- en Dansschool Amstelveen mag je verschillende instrumenten uitproberen. Denk bijvoorbeeld aan een saxofoon, basgitaar, viool, harp en nog veel meer. Je bent welkom op zaterdag 1 april (nee, dit is geen grap…) tussen 14:00 tot 16:30 uur op Stadsplein 99 in Amstelveen.

Muziek- & Dansschool Amstelveen

Fifa 19 en E-sport

Een nieuw voetbalseizoen betekent en nieuwe FIFA Dit is HET spel waar bijna sport liefhebbend kind op aan het wachten…
LEES MEER

Fortnite razend populair

Fortnite razend populair ‘Take the L’, je kind heeft het dansje ongetwijfeld al meermaals gedaan. Staan met de benen uit…
LEES MEER


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven