Ben je een natuurliefhebber en vind je varen erg leuk? Op zondag 9 april gaat om 14:00 uur de eerste rondvaart van 2017 van start.

Je vaart samen met de boswachter aan het roer door de natuur van het Amsterdamse Bos. Een tocht met de fluistervink duurt anderhalf uur en je vaart langs de vol begroeide oevers, de mooie bossen en verborgen weitjes.

De rondvaart begint bij de aanlegsteiger aan het terras van de Amsterdamse manege. Rechts van de manege is een pad naar het terras en de aanlegsteiger. Je kunt gratis parkeren bij de manege.

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar kost een kaartje slechts €6,- en voor volwassenen €10,-. Voor kinderen onder de 4 jaar is de boottocht gratis.

Kaartjes zijn te koop bij De Boswinkel. Zeker weten dat er een kaartje beschikbaar is? Reserveer dan via 020- 545 6100

Dit is geen activiteit van Sport & Cultuur Amstelveen. Een lidmaatschap van SCA is voor deze activiteit dan ook niet nodig.

Fifa 19 en E-sport

Een nieuw voetbalseizoen betekent en nieuwe FIFA Dit is HET spel waar bijna sport liefhebbend kind op aan het wachten…
LEES MEER

Fortnite razend populair

Fortnite razend populair ‘Take the L’, je kind heeft het dansje ongetwijfeld al meermaals gedaan. Staan met de benen uit…
LEES MEER


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven