Aankomende zondag is het zover, het ‘drijvende’ zwembad in de Amstelveense Poel gaat open. Het zwembad bestaat uit een vijftal (aan elkaar geschakelde) pontons met bar, terras, sanitair en omkleedruimtes.

Zwemmen

Natuurlijk kan je op het terras genieten van een hapje en drankje, maar je kan ook een plons nemen in het buitenzwembad! Het zwemmen onder toezicht doe je al voor maar €5,-

Openingstijden

Het buitenbad is geopend vanaf 1 mei en gaat 11 september 2017 weer dicht (mogelijk langer bij mooi nazomer weer)

Activiteiten

Behalve zwemmen, zijn er nog veel meer activiteiten bij Poel’s Up. Ga naar www.poelsup.nl voor alle sport-en spelactiviteiten.

Fifa 19 en E-sport

Een nieuw voetbalseizoen betekent en nieuwe FIFA Dit is HET spel waar bijna sport liefhebbend kind op aan het wachten…
LEES MEER

Fortnite razend populair

Fortnite razend populair ‘Take the L’, je kind heeft het dansje ongetwijfeld al meermaals gedaan. Staan met de benen uit…
LEES MEER


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven