1. TOUWTJE SPRINGEN

Touwtje springen is super goed voor je! Je verbrandt namelijk 0,14 kcal per kilo, per minuut. Naast dat je er veel kcal mee verbrandt, geeft het je ook nog eens een heerlijk voldaan gevoel. Touwtje springen hoef je zeker niet alleen te doen. Koop een groot springtouw en spring met al je vrienden. Let natuurlijk wel op dat je allemaal nog de ruimte hebt om te springen.

2. TRAP LOPEN

Mocht je geen trap hebben, dan is er vast wel in de buurt een trap te vinden. Ren bijvoorbeeld elke dag de trap op en af, 10 minuten lang. Wanneer je dit 2x per week doet, heb je toch een mini-cardio work-out. Je kan het traplopen ook wat zwaarder maken door gewichtjes te gebruiken. Je hebt al een dumbell vanaf 0,5 kg.

3. WORK-OUT VIDEO’S

Op het internet zijn veel work-out video’s te vinden. Dus slinger YouTube aan en check bijvoorbeeld: buikspieroefeningen, meditatiesessies en yogahoudingen. Zoek een paar work-out video’s op die jij tof vindt en ga lekker aan de slag!

4. DANSJES

Dansen is ook een intensieve sport. Je spant niet alleen veel spieren in je lichaam aan, maar je wordt er ook nog eens blij van. Zet je favoriete muziek op en ga los op de swingende beats.

5. DE WII

Ken je hem nog? Misschien heb je hem zelfs nog thuis staan. De Wii. Met de Wii kan je ook verschillende sporten beoefenen om zo lekker in beweging te zijn. Gewoon lekker in je huiskamer zumbaën, dansen, skaten, bowlen en/of tennissen.

Stof de Wii af en enjoy yourself!

Zomersportweken

LEES MEER

VOETBALKAMP JONGER ORANJE

Wil je meedoen aan het leukste voetbalkamp van deze zomer? Meld je dan aan voor het Jonger Oranje Zomerkamp op…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven