1. TOUWTJE SPRINGEN

Touwtje springen is super goed voor je! Je verbrandt namelijk 0,14 kcal per kilo, per minuut. Naast dat je er veel kcal mee verbrandt, geeft het je ook nog eens een heerlijk voldaan gevoel. Touwtje springen hoef je zeker niet alleen te doen. Koop een groot springtouw en spring met al je vrienden. Let natuurlijk wel op dat je allemaal nog de ruimte hebt om te springen.

2. TRAP LOPEN

Mocht je geen trap hebben, dan is er vast wel in de buurt een trap te vinden. Ren bijvoorbeeld elke dag de trap op en af, 10 minuten lang. Wanneer je dit 2x per week doet, heb je toch een mini-cardio work-out. Je kan het traplopen ook wat zwaarder maken door gewichtjes te gebruiken. Je hebt al een dumbell vanaf 0,5 kg.

3. WORK-OUT VIDEO’S

Op het internet zijn veel work-out video’s te vinden. Dus slinger YouTube aan en check bijvoorbeeld: buikspieroefeningen, meditatiesessies en yogahoudingen. Zoek een paar work-out video’s op die jij tof vindt en ga lekker aan de slag!

4. DANSJES

Dansen is ook een intensieve sport. Je spant niet alleen veel spieren in je lichaam aan, maar je wordt er ook nog eens blij van. Zet je favoriete muziek op en ga los op de swingende beats.

5. DE WII

Ken je hem nog? Misschien heb je hem zelfs nog thuis staan. De Wii. Met de Wii kan je ook verschillende sporten beoefenen om zo lekker in beweging te zijn. Gewoon lekker in je huiskamer zumbaën, dansen, skaten, bowlen en/of tennissen.

Stof de Wii af en enjoy yourself!

Hoe blijf je sportief bezig tijdens de zomervakantie?

Hoe blijf je sportief bezig tijdens de zomervakantie? De zomervakantie komt er bijna aan! Gelukkig heb jij dan minder verplichtingen.…
LEES MEER

Guide: Hoe regel je het perfecte verjaardagspartijtje?

Guide: Hoe regel je het perfecte verjaardagspartijtje? Is je kind bijna jarig? Dan wil je je kind natuurlijk een onvergetelijke…
LEES MEER


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven