service=1389 template=2 cached=1:600

Amstelveens Poppentheater

Over de partner
Het Amstelveens Poppentheater is een professioneel gezellig theater voor de jeugd met een kernprogrammering van poppen-, objecten- en beeldende theatervoorstellingen. De voorstellingen worden gespeeld voor iedereen van 2 tot 102, met als doel om een leuke sfeer te creëren, waarbij de optredens allerlei theater-, muziek- en dansoptredens bevatten, naast de poppenshow.

Met je Sport & Cultuurkaart Amstelveen
Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen kan je naar het Amstelveens Poppentheater. De eerste keer is een voorstelling gratis, hierna kan je voor maar € 2,- een voorstelling bezoeken. Voordeel is alleen geldig voor de pashouder (het kind). Bekijk de KIDS agenda en TEENS agenda voor het actuele aanbod aan voorstellingen.  

 

Amstelveens Poppentheater

Openingstijden

Adres
Wolfert van Borsselenweg 85a
1181 PH Amstelveen

Telefoonnummer
020-645 0439

Email
[email protected]

Website
Amstelveens Poppentheater Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven