service=104 template=2 cached=1:600

Badminton Martinus

Martinus Amstelveen behoort met meer dan 250 leden tot één van de 10 grootste badmintonclubs van Nederland. De club kenmerkt zich door een sportieve, fanatieke maar vooral ongedwongen sfeer. Of je nu recreatief of competitief bent ingesteld, voor iedereen is er ruimte om op zijn of haar eigen niveau te spelen. Ook voor de jonge sportievelingen onder ons zijn er voldoende mogelijkheden om op verschillende niveaus te spelen. Houd je van een gezonde dosis sportiviteit gecombineerd met veel gezelligheid, dan is Martinus Amstelveen misschien wel de club voor jou!?

Mocht je interesse hebben om bij ons te komen spelen, kom dan vooral een keer langs op dinsdag!

We hebben ook lessen voor de jeugd op woensdag 17.00-18.30 en vrijdag 16.30-18.00 maar daarvoor moet je je eerst aanmelden.  Dat kan via: gtabeling@badminton.nl

Sport & Cultuur Amstelveen

Kinderen vanaf 8 jaar met een lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen zijn welkom op dinsdagavond, van 18.30-20.00 in Sporthal de Meerkamp. Je kunt 4 lessen gratis meedoen.

Beginnen kan iedere week.

Openingstijden

Adres
Sporthal de Meerkamp
Van der Hooplaan 239
1185 LN Amstelveen

Jane Addamslaan (Westwijk)
Jane Addamslaan 11
1187 DA Amstelveen

Telefoonnummer
020 347 3455

Email
info@martinus-amstelveen.nl

Website
Badminton Martinus Website


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven