service=1408 template=2 cached=1:600

Bibliotheek Amstelland

Over de partner

De Bibliotheek heeft veel te bieden voor weinig geld. Met een lidmaatschap kun je kiezen uit duizenden romans, thrillers, detectives, liefdesverhalen. Maar er zijn ook informatieve boeken over allerlei onderwerpen, films en cd’s. Als je een e-reader of tablet hebt, kun je bovendien e-books lenen. Daarnaast kun je iedere dag een half uur gratis internetten.

De Bibliotheek organiseert ook activiteiten voor jong en oud: van voorleesmiddag tot taalcafé om Nederlands te oefenen. Leden krijgen 50% korting en regelmatig zijn er gratis activiteiten.

De Bibliotheek Amstelland heeft vier vestigingen: in Amstelveen (Stadsplein en Westwijk), Aalsmeer en Uithoorn.

Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen krijg je € 5,00 korting op alle Maakplaats-activiteiten in de SCA agenda (deze zijn vaak € 5,00 en dan is de toegang dus gratis). Sommige activiteiten zijn duurder doordat er bijvoorbeeld materiaalkosten bij zitten. Je krijgt dan gewoon de € 5,00 korting, de rest leg je bij.

      

Bibliotheek Amstelland

Openingstijden
Openingstijden wijzigen nog wel eens, om deze actueel te zien kijk op:
https://www.debibliotheekamstelland.nl/openingstijden

Adres
Bibliotheek Aalsmeer:
Marktstraat 19a
1431 BD Aalsmeer

Bibliotheek Amstelveen Stadsplein:
Stadsplein 102
1181 ZM Amstelveen

Bibliotheek Amstelveen Westwijk:
Westwijkplein 1
1187 LS Amstelveen

Telefoonnummer
Aalsmeer: 0297 – 325905 | Stadsplein: 020 – 6414126 | Westwijk: 020 – 6475960

Email
info@debibliotheekamstelland.nl

Website
Bibliotheek Amstelland Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven