Aankomende zondag is het Boerenlanddag bij speelboerderij Elsenhove. Het thema van dit jaar is ‘Dieren aan het werk’.

Tijdens deze dag zijn er verschillende demonstraties zoals schapen drijven met behulp van Border Collies, Ezel Iejoor laat zien dat ezels ook goed te trainen zijn en er is een konijnentrainer aanwezig.

Ook is er op deze dag een boerenmarkt, live muziek van ‘Chicks and Wings’, een speurtocht en een spelletjes circuit voor kinderen tot 12 jaar.

Maar dit is nog niet alles.. er is een tentoonstelling van oude landbouwwerktuigen en er worden parcours uitgezet voor diverse hondenrassen.

De Boerenlanddag is van 13:00 tot 17:00 uur. Voor het spelletjescircuit heb je een spelkaart nodig, deze is voor €2,- te koop op de boerderij.

Speelboerderij Elsenhove
Bankrasweg 1
1183 BA Amstelveen

Voor meer informatie zie www.elsenhove.nl

5 Sporten die je lekker thuis kan doen

1. TOUWTJE SPRINGEN Touwtje springen is super goed voor je! Je verbrandt namelijk 0,14 kcal per kilo, per minuut. Naast…
LEES MEER

Hoe blijf je sportief bezig tijdens de zomervakantie?

Hoe blijf je sportief bezig tijdens de zomervakantie? De zomervakantie komt er bijna aan! Gelukkig heb jij dan minder verplichtingen.…
LEES MEER


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven