Aankomende zondag is het Boerenlanddag bij speelboerderij Elsenhove. Het thema van dit jaar is ‘Dieren aan het werk’.

Tijdens deze dag zijn er verschillende demonstraties zoals schapen drijven met behulp van Border Collies, Ezel Iejoor laat zien dat ezels ook goed te trainen zijn en er is een konijnentrainer aanwezig.

Ook is er op deze dag een boerenmarkt, live muziek van ‘Chicks and Wings’, een speurtocht en een spelletjes circuit voor kinderen tot 12 jaar.

Maar dit is nog niet alles.. er is een tentoonstelling van oude landbouwwerktuigen en er worden parcours uitgezet voor diverse hondenrassen.

De Boerenlanddag is van 13:00 tot 17:00 uur. Voor het spelletjescircuit heb je een spelkaart nodig, deze is voor €2,- te koop op de boerderij.

Speelboerderij Elsenhove
Bankrasweg 1
1183 BA Amstelveen

Voor meer informatie zie www.elsenhove.nl

Zomersportweken

LEES MEER

VOETBALKAMP JONGER ORANJE

Wil je meedoen aan het leukste voetbalkamp van deze zomer? Meld je dan aan voor het Jonger Oranje Zomerkamp op…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven