service=694 template=2 cached=1:20

Buenting Sport

Sportschool BuentingSport in Amstelveen bestaat sinds 1953 en is nog steeds up to date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sport, gezondheid en ontspanning. Bij ons kunt u individueel sporten, maar wij hebben ook een groot aantal groepslessen.

BuentingSport onderscheidt zich door een aantal belangrijke kernpunten:

  • professionele en persoonlijke begeleiding door gediplomeerde medewerkers
  • een gezellige en ontspannen sfeer met veel ruimte voor plezier
  • de nieuwste apparatuur in ruime fitness- en trainingsruimtes
  • groeps- en individuele lessen op een groot aantal gebieden (o.a. budo, dance, gezondheid en conditie)
  • op maat gemaakte, veilige en efficiënte trainingsprogramma’s (o.a. cardio, gewicht, conditie)
  • adviserende en ondersteunende mogelijkheden (voeding, fysio)
  • groot aanbod voor alle leeftijden. 


Groepslessen

Wij bieden op dit moment de volgende groepslessen: Bootcamp, Conditietraining, Combiles fitness, Jiu Jitsu, Kick&Punch, Kickboksen, Pilates, Shape-lessen en Yoga.

Individueel sporten:
Wilt u zelf lekker sporten dan kan dat ook. U kunt dan gebruik maken van onze fitnessruimte. Ook bieden wij Personal Training, Medical Fitness, Inline Skating & Small Group Training.

Voor de jeugd: 
BuentingSport heeft als enige sportschool in Amstelveen het meeste aanbod jeugdsporten. Het aanbod jeugdsporten is divers en wij hebben voor alle leefdtijden verschillende mogelijkheden. Van Breakdance en Streetdance tot Hiphop en Judo, Jiu Jitsu en Kickboksen, maar ook speciaal voor de tieners, Tienerfitness.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen kun je 4 keer gratis deelnemen aan de lessen van Buenting. Op dit moment is er geen aanbod.

Buenting Sport

Openingstijden

Adres
Acacialaan 18
1185 RE Amstelveen

Telefoonnummer
020 6414729

Email
mail@buenting.nl

Website
Buenting Sport Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven