Op 8 april vindt het jaarlijkse Cherry Blossom Festival plaats in de kersenbloesemtuin van het Amsterdamse Bos.

Het Cherry Blossom Festival wordt georganiseerd door Gemeente Amstelveen voor de Japanse gemeenschap, als dank voor de schenking van 400 kersenbloembomen in het jaar 2000. Natuurlijk is iedereen welkom. Het festival is tussen 15:00 en 17:00 uur. Er vinden deze middag speciale activiteiten plaats in het park.

Wees er vroeg bij, want de organisatie verwacht dat het een drukke dag gaat worden. Wanneer het maximaal van 1800 mensen is bereikt, zal je helaas geen toegang meer krijgen tot het park.

Guide: Netflix voor KIDS

Netflix guide voor KIDS Natuurlijk willen we dat kinderen maar gaan sporten, maar dat kan natuurlijk niet de hele dag...…
LEES MEER

5 Sporten die je lekker thuis kan doen

1. TOUWTJE SPRINGEN Touwtje springen is super goed voor je! Je verbrandt namelijk 0,14 kcal per kilo, per minuut. Naast…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven