service=151 template=2 cached=1:600

Chung Do Kwan

De doelstelling van de taekwondoschool Chung Do Kwan zegt het eigenlijk al: “Hard werken aan jezelf zodat je voldaan naar huis zult gaan, maar wel met een glimlach en een goed gevoel”. De taekwondoschool leert je kinderen de kunst van zelfverdediging en –beheersing, maar wel op een ongedwongen en plezierige manier. De school biedt uiteenlopende mogelijkheden voor jong en oud in het breedste zin van het woord. Zo bieden zij niet alleen lessen voor de allerjongsten van slechts 4 jaar oud, maar ook lessen speciaal gericht op de levensgenieters vanaf 55+.

WELKE LESSEN ZIJN ER BESCHIKBAAR?

De taekwondoschool kent een breed aanbod aan zelfverdedigingslessen. Denk hierbij aan: taekwondo, Korean Kickboxing en Kummooyeh (dit is Koreaans zwaardvechten en boogschieten). ‘Geconcentreerd trainen’ en ‘er voor willen gaan’ zijn termen die deze lessen kenmerken. Maar uiteraard mag het gezamenlijk plezier tijdens deze lessen niet ontbreken!

Daarnaast verzorgen zij ook clinics en doelgroeptrainingen op locatie, denk hierbij aan eenmalige clinics en/of terugkerende weerbaarheidslessen in de vorm van een cursus en/of samenwerkingsverband.

Zie de website van Chung Do Kwan voor de verschillende locaties.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang tot de proeflessen gratis (2 stuks). Op dit moment heeft Chung Do Kwan geen aanbod.

LOCATIES AMSTELVEEN EN OMSTREKEN

Gymzaal (let op, deze locatie is te bereiken over de brug en de trap omhoog)
Lindenlaan 334A, 1185 NJ Amstelveen

Brede School Rembrandt – basisschool
Meester P.J.M Aalberselaan 2, 1181 XJ Amstelveen

Aalsmeer: Sportzaal De Mikado
Catharina-Amalialaan 66, 1432JT Aalsmeer

Gymzaal De brede school (ingang gele gymzaal deuren)
Randhoornweg 39, 1422 WX Uithoorn

Sportschool Chung Do Kwan

Openingstijden

Adres
Postadres:
P/a Coupure 8
1421 LJ Uithoorn

Telefoonnummer
06 25433375

Email
[email protected]

Website
Chung Do Kwan Website


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven