VRAGEN OVER DE PAS?

Sport & Cultuur Amstelveen wordt gefaciliteerd door GROUPCARD BV.

Heb je een vraag, opmerking, klacht of suggestie? We horen het graag van je en proberen binnen 3 werkdagen te reageren.

Kun je niet langer wachten op een antwoord via de mail? Dan zijn wij ook telefonisch bereikbaar via de onderstaande gegevens.

INZAKE SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

De klantenservice is te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur op de volgende gegevens:

Telefoon: +31 (0)88 538 70 88 E-mail: sportcultuurkaartamstelveen@groupcard.nl

Heb je inhoudelijke vragen over Sport & Cultuur Amstelveen, wil je weten of Sport & Cultuur Amstelveen ook bij jou in de zaak van toegevoegde waarde kan zijn of ben je geinteresseerd in de Groupcard voor een andere coöperatie of vereniging, neem dan gerust even contact op met John Keunen:

Telefoon: +31 (0)88 538 70 88
E-mail: john@groupcard.nl

Of stuur een e-mail via onderstaand formulier!

CONTACT GROUPCARD
    [recaptcha]


    Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

    Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

          GROUPCARD
     Naar boven