1 uur jumpen @ 5 t/m 18 jaar

Let op: i.v.m. het coronavirus graag van te voren telefonisch reserveren.

Met meer dan 30 aaneengeschakelde trampolines, 2 ‘dunking zones’, een tumblingbaan en foampit is Fun Center Amstelveen één van de leukste en grootste trampolineparken van Europa. Naast het jumpen, is het ook mogelijk om te schieten met lasers (Lasergame Amstelveen), lekker (vals) te zingen (karaoke) en u kan er zelfs virtueel golfen. Fun Center Amstelveen is dan ook de ideale locatie voor een verjaardagsfeestje en staat niet voor niets in de top 10 van leukste kinderfeestjes van Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer, Uithoorn en omstreken. Trampoline springen tovert bij iedereen een lach op het gezicht, daarom zijn er trampolineprogramma’s voor alle leeftijden.

TRICKING

Heb je altijd al een perfecte backflip willen maken, dan is dit je kans. Bij de tricking lessen leer je op een veilige manier een salto of een backflip te maken. Onder begeleiding van een Fun Center Amstelveen coach, heb je zowel de techniek als de snelheid snel onder controle. Durf jij de wall to wall backflips? Doe dan mee met de Fun Center Amstelveen Tricking lessen. (45min. + 15 min. vrij), op maandag, woensdag en vrijdag van 18:00 – 19:00 uur.

Kosten tricking:

  • een losse les kost normaal €12, met lidmaatschap SCA betaal je €6
  • 10 rittenkaart normaal €100, met lidmaatschap SCA betaal je €50

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is doordeweeks de toegang tot Fun Center Amstelveen gratis.
In het weekend, op feestdagen en in de schoolvakanties moet er aan de kassa €2,50 worden betaald.

Let op: Leuk als je komt, wel graag even van te voren reserveren via de telefoon 020 4411400 vermeld hierbij dat het gaat op de sport en cultuurkaart.

Datum

ma okt 2020

Tijd

11:00 - 18:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: ma okt 2020
  • Time: 06:00 - 13:00

Kosten

€ 2,50

Locatie

Fun Center Amstelveen
Langs de Werf 7, Amstelveen
Categorie

Organisator

Fun Center Amstelveen
Telefoon
020 441 1400
Email
info@funcenteramstelveen.nl
Website
http://funcenteramstelveen.nl/
Telefonisch reserveren

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven