Badminton @ 9 t/m 18 jaar

BADMINTON MARTINUS

Martinus Amstelveen behoort met meer dan 250 leden tot één van de 10 grootste badmintonclubs van Nederland. De club kenmerkt zich door een sportieve, fanatieke maar vooral ongedwongen sfeer. Of je nu recreatief of competitief bent ingesteld, voor iedereen is er ruimte om op zijn of haar eigen niveau te spelen. Ook voor de jonge sportievelingen onder ons zijn er voldoende mogelijkheden om op verschillende niveaus te spelen. Houd je van een gezonde dosis sportiviteit gecombineerd met veel gezelligheid, dan is Martinus Amstelveen misschien wel de club voor jou!?

Mocht je interesse hebben om bij ons te komen spelen, kom dan vooral een keer langs op dinsdag!

We hebben ook lessen voor de jeugd op woensdag 17.00-18.30 en vrijdag 16.30-18.00 maar daarvoor moet je je eerst aanmelden.  Dat kan via: gtabeling@badminton.nl

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Kinderen vanaf 8 jaar met een lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen zijn welkom op dinsdagavond, van 18.30-20.00 in Sporthal de Meerkamp. Je kunt 4 lessen gratis meedoen.

Beginnen kan iedere week.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

okt 22 2019

Tijd

18:30 - 20:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: okt 22 2019
 • Time: 12:30 - 14:00

Kosten

Gratis

More Info

Inschrijven

Locatie

Badmintonvereniging Martinus
Van der Hooplaan 239, Amstelveen
Categorie

Organisator

Badmintonvereniging Martinus
Telefoon
020 347 34 55
Email
info@martinus-amstelveen.nl
Website
http://www.martinus-amstelveen.nl/
Inschrijven

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven