Basketbal @ 6 t/m 9 jaar

Basketbal is een snel groeiende sport in Amstelveen. Basketbal is een teamsport, het leren dribbelen, passen, lay-ups te maken en het nemen van vrije worpen is niet voldoende om wedstrijden te winnen. Het winnen van basketball wedstrijden is een combinatie van techniek, motivatie, enthousiasme, plezier en vooral teamwork. De vereniging MBCA wil ook, met plezier, winnen! Voor de vereniging betekent winnen, het samen met de leden, ouders, technische staff, trainers/coaches, vrijwilligers en bestuur met plezier en enthousiasme leiden van de vereniging, het creëren van een omgeving waarin leden met plezier de basketball sport kunnen beoefenen en het bevorderen van de basketball sport in Amstelveen.

Basketball’s Cool concept

Voor de allerkleinste jongens en meisjes organiseren we een wekelijkse instuif op zaterdagochtend in de nieuwe Goudsmithal (Amstelveen College), ondersteund door AmstelveenSport, de NBB en Zorg & Zekerheid. De bedoeling is kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met basketbal. Spel en plezier zijn de uitgangspunten.

Bcool Amstelveen is de grootste en leukste Bcool van Nederland met gemiddeld 80 kinderen elke zaterdag.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met een lidmaatschap van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen is de toegang gratis.

Datum

za jun 2022

Tijd

09:45 - 11:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: za jun 2022
  • Time: 03:45 - 05:00

Kosten

Gratis

More Info

Vrije entree

Locatie

MBCA Basketbal
Sportlaan 25, Amstelveen
Categorie

Organisator

MBCA Basketbal
Email
[email protected]
Website
https://mbca.nl/index.php/en/
Vrije entree

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven