Bodyshape @ 16 t/m 18 jaar

SPORTCENTRUM VU

Over Bodyshape

Bodyshape is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam. In deze groepsles train je conditie op het ritme van de muziek en met de nadruk op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals dumbbells en de Dynaband (elastiek). Je werkt hiermee aan je spierkracht en je uithoudingsvermogen. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.

Het is geschikt voor iedereen die op muziek wil bewegen. Een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie maar wel met springmomenten.

Over Sportcentrum VU

Universitair Sportcentrum VU brengt mensen bij elkaar, wil het beste eruit halen en daarmee onvergetelijke ervaringen realiseren. Dat doen we inmiddels al bijna een halve eeuw lang.
Universitair Sportcentrum VU is vanwege de binding met de Vrije Universiteit een plek waar natuurlijk veel VU-studenten en VU-medewerkers sporten. Maar een groot deel van ons ledenbestand bestaat ook uit mensen die geen directe binding hebben met de universiteit.

Om die onvergetelijke ervaringen te realiseren staan bij ons de volgende waarden centraal: kwaliteit, aandacht, kennis en plezier. Wij willen de allerbeste kwaliteit en begeleiding bieden, op elk niveau. Door de hechte verbinding met wetenschap en vooral bewegingswetenschap zijn we hier ook toe in staat. Zo begeleiden we met net zoveel aandacht en plezier één individuele sporter die 2 keer per week fitnesst, als de roeiers die mikken op olympisch goud in 2020. Onze docenten begrijpen perfect dat elke prestatie een doorbraak is en dat elke doorbraak voor ieder persoon verschillend is.

Met een Sport & Cultuur Amstelveen kun je mee doen aan meer dan 5 verschillende groepslessen. Daarnaast kan je fitnessen op afspraak. Hier moet je eerst een intake voor doen.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang tot Sportcentrum VU gratis. Wel zijn er door Sportcentrum VU een aantal regels waar je rekening mee moet houden.

Voorwaarden:

 • Je bent 16 jaar of ouder;
 • Je hebt natuurlijk je sport en cultuurkaart amstelveen bij je;
 • Je hebt je ID-kaart, paspoort of rijbewijs bij je voor eventuele leeftijds -en identiteitscontrole;
 • Je neemt een handdoek mee tijdens de activiteiten.
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 26 2019

Tijd

17:00 - 18:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: nov 26 2019
 • Time: 11:00 - 12:00

More Info

Vrije Entree

Locatie

Sportcentrum VU
Uilenstede 100, Amstelveen
Categorie

Organisator

Sportcentrum VU
Telefoon
020 598 50 90
Website
https://sportcentrumvu.nl/
Vrije Entree

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven