Breakdance @ 12 t/m 18

BuentingSport heeft  2 breakdance groepen! Wil jij ook die stoere moves leren, die op tv zo vaak en spetterend langskomen? Grijp nu je kans en doe een gratis proefles mee! Breakdance, ook wel bekend als breaking of boying. Als beginner leer je de basistechnieken van breakdance: footwork en power moves. Het mooie van breakdance is dat het een aantal vaste basisbewegingen heeft, maar dat eigen creativiteit op prijs wordt gesteld. Door breakdance krijg je ook nog een betere lichaamsbeheersing.

Deze les is leuk voor jongens en meiden!! Voor deze les is een wollen muts één van de onderdelen die je moet aanschaffen (of door oma laten breien).

Bijzonderheden: vanaf 12 jaar, groepsles, stoere moves, breakdance, creativiteit

MET DE SPORT & CULTUURKAART AMSTELVEEN

Met je TEENS Lidmaatschap kan je onbeperkt gebruik maken van Breakdance bij BuentingSport.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 25 2019

Tijd

19:30 - 20:30

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: nov 25 2019
 • Time: 13:30 - 14:30

Locatie

BuentingSport
Acacialaan 18, Amstelveen
Categorie

Organisator

Buenting
Telefoon
020 641 47 29
Email
mail@buenting.nl
Website
http://www.buenting.nl/

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven