Breakdance @ 4 t/m 6 jaar

LET OP: Aanmelden via de mail of whatsapp verplicht uiterlijk een uur voordat de les begint. Neem altijd je Sport & Cultuurkaart mee.

Over de partner

Dansen blijft weggelegd voor iedereen al denken mensen daar zelf vaan anders over. Toch kan iedereen leren dansen met de juiste aanpak! En is het nou mooi toevallig dat Dance Improvement iedereen aan het dansen kan zetten! Dance Improvement heeft een breed lesaanbod voor alle leeftijden en niveaus. Dance Improvement is klein begonnen, maar nu gegroeid tot een dansschool die talentontwikkeling biedt. Zij zijn al voor verschillende dansers een mooie kweekvijver geweest.

Waar woorden vaak moeilijk of onvoldoende kunnen zijn spreekt het lichaam boekdelen, dansen is een van de manieren om indruk te kunnen maken op iedereen.

Streetdance, hiphop zijn hele moderne en populaire dansvormen… maar vergeet ook zeker niet Freestyle of house. Dit zijn de 4 dansvormen die Dance Improvement ook aanbied aan jou om met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen te beoefenen.

Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Ben jij enthousiast en zou je graag mee willen dansen met Dance Improvement? Wil jij graag met mensen van jouw eigen leeftijd dansen en jezelf ontwikkelen? Kom dan gewoon gezellig langs! Op vertoon van je Sport & Cultuurkaart mag je onbeperkt deelnemen aan de danslessen. Dus of je het nou gewoon een keertje wil proberen of de hele week wil dansen, je kan altijd langskomen. Let op: je kan alleen mee doen met de danslessen die bedoeld zijn voor jouw leeftijdscategorie. Dit zijn de activiteiten die je in onze KIDS of TEENS agenda kan vinden.

Datum

vr okt 2023

Tijd

15:15 - 16:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: vr okt 2023
  • Time: 09:15 - 10:00

Kosten

Gratis

Locatie

Dance Improvement
Schinkeldijkje 16-R, Aalsmeer
Categorie

Organisator

Dance Improvement
Telefoon
06 4214 6083
Email
[email protected]
Website
http://www.danceimprovement.nl/Home/
Verplicht aanmelden via mail

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven