Capoeira les @ 5 t/m 18

Over Studio Capoeira Amstelveen

Bij Studio Capoeira kunnen kinderen (vanaf 5 jaar) en volwassenen les krijgen. Ouders mogen gratis meedoen.

Capoeira is een mix van een Braziliaanse vechtsport en dans. Het is leuk, goed voor je zelfvertrouwen en je conditie. Je leert dansen, vechten, acrobatiek, samenwerken en muziek maken. Bij Studio Capoeira leer je Capoeira Angola en Capoeira Regional.

Elke les leer je nieuwe vaardigheden en laat je aan elkaar zien wat je kunt. Iedereen doet mee, of je nu trommelt, klapt in de kring of in het middelpunt je kunsten laat zien. Daardoor is capoeira een veelomvattende sport, waarin je diverse vaardigheden ontwikkelt.

Je krijgt les van…

Cosme Monteiro dos Santos is de instructeur. Hij is geboren in Brazilie, in het dorpje aan zee Arraial D’ Ajuda. Cosme woont sinds 2006 in Nederland en is intensief bezig met Capoeira sinds hij 6 jaar was. Al vanaf jonge leeftijd heeft Cosme liefde voor Capoeira. Tijdens de moeilijke perioden in zijn leven is het altijd zijn inspiratiebron geweest en dé beste therapie. Cosme bracht en brengt veel tijd door aan zee en dat maakt dat hij ook een beoefend surfer is die met passie en plezier naar het strand gaat om te surfen.

Met je Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met de Sport en Cultuurkaart Amstelveen kan je onbeperkt deelnemen aan de Capoeira lessen bij Studio Capoeira Amstelveen. Wanneer zijn deze lessen? Elke woensdag tussen 16:00 en 17:00 bij de Brede school Rembrandt, houd de actuele KIDS agenda en TEENS agenda in de gaten voor eventuele wijzigingen.

Datum

wo okt 2023

Tijd

16:00 - 17:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: wo okt 2023
  • Time: 10:00 - 11:00

Kosten

€ 0,-

More Info

Vrij Entree

Locatie

Brede School Rembrandt
Meester P.J.M. Aalberselaan 2 1181 XJ Amstelveen
Categorie

Organisator

Studio Capoeira Amstelveen
Telefoon
06 - 36521576
Email
[email protected]
Vrij Entree

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven