Een ei met een staartje (4+) door Ila van der Pouw

Reserveren op [email protected] of 020-6450439

Belle vindt in haar achtertuin een groot en bijzonder ei. Als het openbarst kruipt er een babydraakje uit. Veel weet ze niet van draken, maar wel dat ze groot en gevaarlijk zijn en vuur spuwen. Barend de Rat zegt het recht voor z’n raap: Ik ga hier niet zitten wachten tot Moeder Draak jou op de barbecue legt! Dan begint Belle zich pas echt zorgen te maken. Een ‘Ei met een Staartje’ is een spannende, ontroerende en humoristische voorstelling over de kracht van spontaniteit en het geloof in sprookjes.

Ila van der Pouw maakt theater met poppen en dat is iets anders dan poppentheater. Ila is een poppenspeler waarbij je vergeet dat je naar poppen kijkt. Haar sfeervolle voorstellingen zijn bij een breed publiek geliefd. Zowel in Nederland als in China, waar ze steeds meer bekendheid krijgt om haar bijzondere vorm van poppenspel. Nadat zij in 2014 voor het eerst op de buitenpodia van het Chinese Nanchong staat, komt er uit Nederland de vraag of zij in het Openluchttheater in het Vondelpark haar voorstellingen wil spelen. Zowel het publiek als Ila zelf zijn na afloop erg enthousiast. Het is dan ook de reden dat ze Ei met een Staartje nu ook aanbiedt aan de buitenpodia van Nederland. Een Ei met een Staartje is genomineerd voor de Zapp Theater Prijs 2013 en heeft op het festival in Nanchong, China de Award for Outstanding Drama gewonnen.

Met je Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen kan je naar het Amstelveens Poppentheater. De eerste keer is een voorstelling gratis, hierna kan je voor maar € 2,- een voorstelling bezoeken. Voordeel is alleen geldig voor de pashouder (het kind). Bekijk de KIDS agenda en TEENS agenda voor het actuele aanbod aan voorstellingen.

Datum

zo jul 2021

Tijd

16:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: zo jul 2021
  • Time: 10:00

Locatie

Amstelveens Poppentheater
Wolfert van Borsselenweg 85a, Amstelveen
Categorie

Organisator

Amstelveens Poppentheater
Telefoon
020 645 04 39
Email
[email protected]
Website
https://amstelveenspoppentheater.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven