Funky Fun – Pop-up Airpark

Funky Fun: een pop-up airpark dat in de zomer van 2020 in het hart van Amsterdam te vinden is, namelijk in het Transformatorhuis van de Westergasfabriek. Met veel creativiteit en gezamenlijk overleg hebben wij met de Westergas, TimenTomevents en Fun Center Amstelveen een geweldige Pop-Up Airpark ontwikkeld. En dit zal voor zowel kinderen als (jong) volwassenen een geweldige belevenis worden!

Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen krijg je 50% voordeel op de Entree. Entree 0-6 jaar: €3,- (normaal €6,-) 7 jaar en ouder €5,- (normaal €10,-).

  • Je entree is 1 uur geldig;
  • Gripsokken zijn verplicht en kosten €2,-
  • Kaartjes zijn op locatie te koop met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen.

Datum

wo aug 2020

Tijd

11:00 - 21:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: wo aug 2020
  • Time: 05:00 - 15:00

Locatie

Westergasfabriek Amsterdam
Klönne plein 2 1014 DD, AMSTERDAM
Categorie

Organisator

Fun Center Amstelveen
Telefoon
020 441 1400
Email
info@funcenteramstelveen.nl
Website
http://funcenteramstelveen.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven