Hip-Hop/Streetdance @ 15 t/m 18 jaar

Hip-Hop/Streetdance, Jazz/Moderne dans is momenteel zeer populair. Lekker dansen op de hits uit de Top 40! Vanaf 3 jaar kunnen kinderen bij ons al leren hoe leuk het is om op muziek te bewegen. Het geeft ze een goede basis voor later, als ze echt gaan dansen. Een goede basis is natuurlijk wel belangrijk.

“Maar waarom zouden we eigenlijk dansen?” zou je je kunnen afvragen… De vraag zou eerder moeten zijn “Waarom niet?”.

Tijdens het dansen komt een gelukshormoon vrij, dansen vermindert stress, je kan altijd en overal dansen, overal ter wereld wordt gedanst. Tenzij je met de gordijnen dicht in de kamer danst is dansen vaak een activiteit waarbij meerdere mensen samenkomen.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen mag je 4 keer gratis meedoen. Dat betekent: 4x lekker gelukkig, 4x minder stress en 4x super veel plezier in een groepje kinderen die net als jij wil dansen! Wanneer zijn de lessen? Elke Dinsdag, Donderdag en Vrijdag.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jan 30 2020

Tijd

18:00 - 19:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: jan 30 2020
 • Time: 12:00 - 13:00

Kosten

Gratis

More Info

Inschrijven

Locatie

Dansschool Mittelmeijer
Acacialaan 20-22, Amstelveen
Categorie

Organisator

Dansschool Mittelmeijer
Telefoon
020 641 9538
Email
info@mittelmeijer.nl
Website
http://mittelmeijer.nl/
Inschrijven

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven