Jeugdfitness @ 12 t/m 16 jaar

      

Sportschool Fit For Free Amstelveen is hét fitnesscentrum in Amstelveen, waar je op de manier kan sporten die bij jou past. Zij zijn een sportschool waar iedereen zich thuis kan voelen. Het maakt niet uit of je van gezelligheid houdt tijdens het bewegen, een duidelijk doel voor ogen hebt of een helpende hand kunt gebruiken. Wij zijn er om al je sportwensen vorm te geven. Zo wordt er samen voor een sportieve én gezellige tijd gezorgd bij Fit For Free.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Na bijna 8 jaar is het nu ook eindelijk mogelijk om bij Fit for Free Amstelveen te fitnessen voor jongeren onder de 16 zonder eigen begeleiding. Ben jij enthousiast over sporten en wil je graag zelf bepalen wat je gaat trainen? Ben je tussen de 12 en 16 en lijkt het je leuk om onder begeleiding van een van de opgeleide instructeurs de fitness wereld te ontdekken? Ga dan gezellig sporten op de maandag, woensdag en donderdag van 17:00 uur tot 18:00 uur. Met het TEENS lidmaatschap kan je onbeperkt gebruik maken van deze mogelijkheid!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jan 27 2020

Tijd

17:00 - 18:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: jan 27 2020
 • Time: 11:00 - 12:00

Kosten

Gratis

More Info

Vrije Entree

Locatie

Fit For Free Amstelveen
Maalderij 30, Amstelveen
Categorie

Organisator

Fit For Free Amstelveen
Telefoon
0900 348 367 37 33
Email
amstelveen@fitforfree.nl
Website
https://www.fitforfree.nl/sportschool/amstelveen
Vrije Entree

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven