Jiu-Jitsu @ 10 t/m 16 jaar

Jiu-Jitsu is de Japanse kunst van de ongewapende zelfverdediging en staat aan de oorsprong van o.a. karate en judo en werkt met de kracht van de tegenstander. Eigenlijk zou iedereen vandaag de dag hiervan de basis moeten leren om zich in deze tijden van zinloze agressie met meer zelfvertrouwen over straat te kunnen begeven. Voor volwassenen is Jiu-Jitsu een verrassend leuke sport waarin alle facetten van lichaamsbeweging aan bod komen (conditie en spieropbouw), gecombineerd met een breed scala aan technieken. Jiu-Jitsu voor de jeugd  is vanaf 9 jaar op de vrijdagavond 19.00 uur

Bijzonderheden: vanaf 9 jaar; vanaf 16 jaar; vrijdagavond 19:00 uur tieners, volwassenen 20:00 uur, groepsles, geschikt voor mannen en vrouwen, beginners en gevorderden, met of zonder vechtsport achtergrond!

MET DE SPORT & CULTUURKAART AMSTELVEEN

Met je KIDS of TEENS Lidmaatschap kan je onbeperkt gebruik maken van Jiu-Jitsu bij BuentingSport.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 22 2019

Tijd

19:00 - 20:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: nov 22 2019
 • Time: 13:00 - 14:00

Locatie

BuentingSport
Acacialaan 18, Amstelveen
Categorie

Organisator

Buenting
Telefoon
020 641 47 29
Email
mail@buenting.nl
Website
http://www.buenting.nl/

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven