Judoles @ 4 t/m 6 jaar

Gelieve minimaal 2 uur van te voren reserveren ivm corona en max aantal mensen. Reservering mailen naar [email protected].

Over Karel Gietelink Sport

Karel Gietelink Geeft i.v.m. de corona maatregelen buiten les. Er is een grote partytent van vijftig vierkante meter op het terrein van de Kegel geplaatst. De tent is grotendeels open voor de ventilatie. Bij de ingang staat een ontsmettingsspray en na elke les wordt de mat grondig gedesinfecteerd.

Buiten de sportieve functie van judo, heeft judo ook een grote educatieve rol. Naast zelfverdediging, krijg je ook meer zelfbewustzijn en zelfbeheersing. Karel Gietelink Sport is al jaren de judoschool in Amstelveen om het verfijnde van de judo technieken te leren. Karel geeft samen met Menno wekelijks les aan iedereen die opgeleid wil worden tot judoka. Zodra de les begint is er plezier en gezelligheid, maar zodra het nodig is iedereen met bewondering aan het luisteren en aanvoelen.

Basis regel nr. 1 bij alle vechtsporten is dat de sport uitsluitend in de Dojo (sportschool) wordt beoefent en alleen in uiterste noodgevallen dient om jezelf te verdedigen.

Zelfbewustzijn is nodig voor maximale controle over je lichaam.

Je krijgt les van… (maandag, woensdag, donderdag)

Karel Gietelink! 7e Danhouder judo, leraar judo, jiu-jiutsu en karate, meervoudig kampioen van Nederland, 16 jaar bondscoach van de Nederlandse damesploeg (1974 – 1990), districtstrainer jeugd Noord-Holland, ruim 40 jaar leservaring. Als iemand je kan leren jodoën dan is het wel Karel Gietelink. De Gemeente Amstelveen heeft Karel Gietelink onderscheiden met de erepenning van de stad Amstelveen. Deze door wethouder Rob Ellermeijer uitgereikte penning wordt zelden uitgereikt.

Met je Sport en Cultuurkaart Amstelveen

Met de Sport en Cultuurkaart Amstelveen kan je onbeperkt deelnemen aan de judo lessen bij Karel Gietelink Sport.

Datum

wo okt 2023

Tijd

15:00 - 16:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: wo okt 2023
  • Time: 09:00 - 10:00

Kosten

Gratis

Locatie

Sportpark 'de kegel'
De Kegel, Bovenkerkerweg 81, Amstelveen.
Categorie

Organisator

Karel Gietelink Sport
Telefoon
06 5106 2155
Email
[email protected]
Website
http://www.karelgietelink.nl

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven