Kickboksen @ 10 t/m 13 jaar

Bij BuentingSport kan je ook kickboksen! De naam doet het al vermoeden: dit is een conditioneel zware training waarbij boks- en traptechnieken worden toegepast en waar techniek en controle voorop staan. Voorafgaand aan de training wordt een goede, specifieke conditietraining gegeven.

Kledingtip: een korte broek en een t-shirt.  Handschoenen en scheenbeschermers hebben wij te leen, maar zijn ook bij ons op bestelling verkrijgbaar in alle maten en kleuren.

Bijzonderheden: vanaf 7 jaar; vanaf 16 jaar; woensdagavond 19:30 uur en vrijdagochtend 10:15, zaterdagochtend 09:00 uur, groepsles, geschikt voor mannen en vrouwen, beginners en gevorderden, met of zonder vechtsport achtergrond!

MET DE SPORT & CULTUURKAART AMSTELVEEN

Met je KIDS of TEENS Lidmaatschap kan je onbeperkt gebruik maken van kickboksen bij BuentingSport.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 27 2019

Tijd

16:30 - 17:30

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: nov 27 2019
 • Time: 10:30 - 11:30

Locatie

BuentingSport
Acacialaan 18, Amstelveen
Categorie

Organisator

Buenting
Telefoon
020 641 47 29
Email
mail@buenting.nl
Website
http://www.buenting.nl/

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven