Kids Dance @ 4 t/m 6 jaar

In het nieuwe seizoen 2019/2020 is buenting van start gegaan met een aantal nieuwe lessen waaronder Kids Dance.
Er komt nog een extra kids dance les op ons rooster voor de allerkleinste kids van 4-6 jaar!  Naast de woensdagmiddag 13 uur komt er een 2de les op de zaterdagmiddag 13.15 uur. Heb jij een wiebelkontje thuis die niet kan stilstaan met muziek??

Dansen is niet alleen leuk en gezellig maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van een kind. Kinderen hebben vanuit zichzelf een bewegingsdrang en door te dansen leren kinderen zich ook nog eens op een andere manier te uiten dan verbaal. Kinderen die zich niet goed kunnen uiten via woorden, kunnen daarmee vastlopen in het sociale verkeer. Door te dansen op muziek, beleven ze verschillende emoties, dansen ze verschillende emoties, zien ze verschillende manieren om emoties te verbeelden bij de anderen.

Papa & mama mogen erbij blijven maarrrrrr dan moet je wel meedoen en ook lekker dansen ;-).

MET DE SPORT & CULTUURKAART AMSTELVEEN

Met je KIDS Lidmaatschap kan je onbeperkt gebruik maken van Kids Dance bij BuentingSport.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 23 2019

Tijd

13:15 - 14:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: nov 23 2019
 • Time: 07:15 - 08:00

Locatie

BuentingSport
Acacialaan 18, Amstelveen
Categorie

Organisator

Buenting
Telefoon
020 641 47 29
Email
mail@buenting.nl
Website
http://www.buenting.nl/

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven