Korfballes @ 5 t/m 8 jaar

Let op: Vooraf inschrijven is verplicht via een mailtje naar info@oranjenassau.net.

KV ORANJE NASSAU

De korfbalvereniging Oranje-Nassau werd in 1919 opgericht. Sinds 1975 speelt Oranje-Nassau op zaterdag de thuiswedstrijden op Sportpark ’t Loopveld aan de Kalfjeslaan waar ze een eigen clubhuis en kunstgrasveld tot hun beschikking hebben. De vereniging bestaat uit zo’n 160 leden. Deze zijn onderverdeeld in senioren, jeugdleden, recreanten en niet-spelende leden. Misschien vanwege het feit dat ons veld en clubhuis zo vlak bij Uilenstede en de VU liggen, zijn we een vereniging die in de loop der jaren heel wat studenten als lid heeft mogen inschrijven.

Bekijk de maatregelen van KV Oranje-Nassau hier

Korfballes

Voor de kinderen van 5 t/m 13 jaar is er iedere woensdag een korfballes van 17:30 tot 18:30 uur. De korfballessen vinden plaats op Sportpark ’t Loopveld.

Corona-richtlijnen

– Ouders die niet helpen als begeleider wordt gevraagd om voor de deur afscheid te nemen van hun kind. Wij zullen de kinderen daar opvangen en begeleiden naar de hal.
– Iedereen van 13 jaar en ouder moet in de sporthal een mondkapje dragen vanaf de ingang tot aan het veld
– Geef je kind een eigen flesje water mee

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen zijn de korfballessen gratis. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Door de corona maatregelen is inschrijven verplicht. Inschrijven kan via een mailtje naar info@oranjenassau.net.

Datum

wo dec 2020

Tijd

17:30 - 18:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: wo dec 2020
  • Time: 11:30 - 12:30

Kosten

Gratis

More Info

Vrije Entree

Locatie

Sporthallen Zuid
Burgerweeshuispad 54, 1076 EP Amsterdam
Categorie

Organisator

Korfbalvereniging Oranje-Nassau
Telefoon
020 647 21 42
Email
jeugd@oranjenassau.net
Website
http://www.oranjenassau.net/
Vrije Entree

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven