Lasergamen bij Turf Aalsmeer @ 8 t/m 18 jaar

Telefonisch reserveren is verplicht i.v.m. kerst drukte :-). TEL: 06 1268 8037

Uw voordeel met de Sport en Cultuur lidmaatschap

1x per week 1 rondje gratis lasergamen met je Sport en Cultuur lidmaatschap (geld niet op zaterdag).
Wil je 2 keer een rondje doen hoef je maar 1x te betalen (€ 8,-). De andere valt binnen je SCA abbonement.

** Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

Over de Partner

De aangeboden activiteit lasergamen werkt bij Turf Aalsmeer net even anders en leuker!

Bij lasergamen denkt iedereen aan lichtgevende pakjes in een donkere hal met dance muziek en fluoriserende decoratie. Bij ons is het net even anders: Wij laten je los in het schemerige Western dorpje ‘Gold Creek’ met een cowboyhoed op, maar zonder zelf licht te geven. Dat betekent goed kijken waar de tegenstander is en niet zomaar blindelings de diverse gebouwen binnenrennen!

Wij gebruiken de nieuwste Intager Raptor 2S geweren met ‘red dot scope’; een realistische simulatie van een echt geweer en dus geen futuristische lasergeluidjes. Net als geweren van 100 jaar geleden heb je maar 9 kogels per clip. Herlaad je wel op tijd? Met up tempo Countrymuziek op de achtergrond kun je met maximaal 10 personen tegelijk de strijd met elkaar aangaan in ons dorpje. Willen jullie ieder voor zich spelen of in 2 teams? We kunnen het ter plekke voor je instellen. Achteraf printen we de statistieken uit om te kijken wie de meeste tegenstanders heeft uitgeschakeld. En tussendoor en achteraf kunnen jullie een drankje drinken in onze bar en een potje tafelvoetbal spelen bijvoorbeeld.

Datum

dec 27 2019

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: dec 27 2019

Kosten

per week 1e rondje gratis, 2e rondje voor maar €8,-

Locatie

Turf Aalsmeer
Oosteinderweg 287-F02, 1432 AW Aalsmeer
Categorie

Organisator

Turf Aalsmeer
Telefoon
06 1268 8037
Email
info@turfaalsmeer.nl
Website
https://www.turfaalsmeer.nl/
Telefonisch reserveren

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven