Meneer B traint zich suf (5+) door Martijn Donders

Het saaie meneertje B wordt hij telkens weer verrast door de vreemde wereld om hem heen. Iedere dag beleeft hij wel een gek avontuur. Hij belandt altijd in de problemen en moet dan een oplossing bedenken. Daarin is hij gelukkig heel creatief.

In deze voorstelling moeten Meneer B. en Mevrouw Roozemondt naar de feestelijke nieuwjaarsreceptie van haar werk. Tot zijn grote schrik ontdekt Meneer B. dat zijn sjieke overhemd niet meer past! Hij heeft nog maar één dag de tijd om al die heerlijke appeltaarten en frikandellen waar hij het hele jaar van gesmuld heeft, er weer af te trainen.

Maar Meneer B. zou Meneer B. niet zijn als hij niet een veel slimmere manier zou bedenken dan fitness om een paar kilo’s kwijt te raken…

In deze hilarische en muzikale theatervoorstelling speelt Martijn Donders het keurige heertje Meneer B. die in allerlei grappige situaties verzeild raakt. In een totale workout met een knipoog gaan zowel bij Meneer B. als bij het publiek de voetjes van de vloer en vliegen de pondjes eraf! Een feestje voor de hele familie!

Datum

jan 05 2020

Tijd

14:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: jan 05 2020
  • Time: 08:30

Kosten

€ 2,- (eerste keer gratis)

Locatie

Amstelveens Poppentheater
Wolfert van Borsselenweg 85a, Amstelveen
Categorie

Organisator

Amstelveens Poppentheater
Telefoon
020 645 04 39
Email
info@amstelveenspoppentheater.nl
Website
https://amstelveenspoppentheater.nl/

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven