MultiSport @ 7 t/m 9 jaar

Let op: Voor deze activiteit gelden speciale voorwaarden; Aanmelden minimaal 1 uur voordat de les begint.

Multisport is een sport- en beweegprogramma voor 5-9 jarigen. Kinderen ervaren wat het is om met plezier te bewegen. Spelenderwijs doen zij de eerste ervaringen op in sporten onder begeleiding van een ervaren sporttrainer. Iedere week en het hele jaar door op dezelfde locatie en op een vast moment, zonder lange zomer- of winterstop. De trainingen vinden plaats in groepjes van maximaal 12 kinderen. Zo kan de trainer ieder kind voldoende aandacht geven en het voor iedereen uitdagend én leuk maken!

MET JE SPORT EN CULTUURKAART AMSTELVEEN

Met een KIDS Lidmaatschap is Multisport gratis.

Voorwaarden:
Je blijft tot het eind van het seizoen lid van de Sport en Cultuurkaart Amstelveen en gaat hiermee akkoord bij inschrijving voor de activiteit (seizoen tot en met juli).

Datum

ma nov 2020

Tijd

16:45 - 17:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: ma nov 2020
  • Time: 10:45 - 11:30

Kosten

€ 0,-

Locatie

De Beweegbox
Sportlaan 29, Amstelveen
Categorie

Organisator

AmstelveenSport
Telefoon
088 858 51 04
Email
k.mol@amstelveensport.nl
Website
https://www.amstelveensport.nl

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven