Nieuws van gisteren (6+) door Irene Laros

Irene Laros schittert in een voorstelling waarin de geschiedenis door de war raakt.

Een voorstelling waarin onze geschiedenis op een unieke manier tot leven wordt gewekt.  Met behulp van pop up en projectie wordt een levensgrote tv studio gecreëerd, waar in gespeeld wordt met de perceptie van schaal en tijd.

Een kijkje achter de schermen van het nieuws!
Hoe wordt het nieuws gemaakt?  Waar bewaren ze al het oude nieuws, het nieuws van gisteren? En wat gebeurt er als het nieuws van gisteren opeens het nieuws van vandaag wordt ….  Ridders op de snelweg?  Napoleon Bonaparte op station Slotervaart? Dino’s in de school?
O jee, als dat maar goed komt …

Datum

okt 13 2019

Tijd

14:30 - 15:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: okt 13 2019
  • Time: 08:30 - 09:30

Kosten

2,50

Locatie

Amstelveens Poppentheater
Wolfert van Borsselenweg 85a, Amstelveen
Categorie

Organisator

Amstelveens Poppentheater
Telefoon
020 645 04 39
Email
info@amstelveenspoppentheater.nl
Website
https://amstelveenspoppentheater.nl/

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven