Ridders (5+) door Kees en Koos

Deze gratis voorstelling vindt plaats in het Broersepark op het terrein van de Jeu de Boulebaan De Bulderbaan en is mogelijk gemaakt door de Rabobank Amstel en Vecht door een subsidie van het Coöperatief Fonds. Naast de voorstelling vindt ook randprogrammering plaats.

In Ridders! zitten vier bezoekers opgesloten in het kasteel na sluitingstijd. De vloeren kraken, het harnas van ridder Arnautilus rammelt en er piept iets. Ze willen naar huis! Of toch liever niet… Misschien wil iemand wel stiekem dat harnas aan? En wie wil er nou niet veranderen in een jonkvrouw? En wie wordt de draak?

Een buitenvoorstelling over de lol van spelen, over handicaps en wat normaal is, over iedereen mee laten doen, maar vooral: een spetterende voorstelling over echte ridders.
Na afloop van de voorstelling kun je zelf nog het zwaard ter hand nemen of de jonkvrouw uithangen.

Een bijzondere voorstelling over gewoon meedoen met allerlei beperkingen. Een voorstelling over wat ‘gewoon’ zou moeten zijn, maar het niet altijd is: namelijk dat iedereen Ridder, Jonkvrouw of Draak kan spelen. Maar vooral een vrolijke, lichtvoetige, grappige voorstelling over Ridders.

Kees & Koos (bekend van eerdere buitenvoorstellingen in het Broersepark) zijn een grote uitdaging aangegaan: een voorstelling maken met 2 extra spelers, één jonge jongen, en één geweldige acteur met een pittige fysieke beperking: hij is spastisch. Samen maakten zij deze bijzondere, grappige en verrassende familietheatervoorstelling.

Datum

okt 06 2019

Tijd

14:30 - 15:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: okt 06 2019
  • Time: 08:30 - 09:30

Kosten

2,50

Locatie

Amstelveens Poppentheater
Wolfert van Borsselenweg 85a, Amstelveen
Categorie

Organisator

Amstelveens Poppentheater
Telefoon
020 645 04 39
Email
info@amstelveenspoppentheater.nl
Website
https://amstelveenspoppentheater.nl/

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven