Schaatsen Winter Village @ 4 t/m 18 jaar

Winter Village Amstelveen

Winter Village Amstelveen, tovert ook dit jaar weer, voor vier weken lang, winkelcentrum Stadshart om tot een winters dorp. Het dorp biedt voor iedereen wat leuks aan, schaatsen, eten, drinken en gezelligheid! Er is een ijsbaan waar je schaatsen kan huren, mocht je deze zelf niet hebben. Ook organiseert Winter Village verschillende evenementen, zoals een eisstockschiessen competitie en disco schaatsen. Ook zal Winter Village speciale gasten ontvangen die jij kan ontmoeten! Kortom; dit wil je niet missen!

Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Zien wij jou bij Winter Village Amstelveen? Heb jij een Sport & Cultuurkaart? Dan krijg je 50% voordeel op de entree op de schaatsbaan! Dus kom gezellig schaatsen tijdens de kerstvakantie. Kijk voor actuele informatie en data van de evenementen in de KIDS/TEENS-agenda!

Datum

jan 01 2020

Tijd

12:00 - 21:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: jan 01 2020
  • Time: 06:00 - 15:00

Kosten

€ 3,75

Locatie

Winter Villlage
Stadsplein, Amstelveen
Categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven