Schermen @ 10 t/m 12 jaar

SCHERMSCHOOL KLM

I.V.M. de sluiting van schermschool KLM is er geen aanbod.

Op 31 juli 1959 werd, door een paar enthousiaste KLM-ers, de KLM schermvereniging opgericht. Dat deze vereniging uitgroeide tot een gerenommeerde club blijkt wel uit de verworven bekendheid bij ‘schermend Nederland’. Niet alleen op wedstrijdgebied werd naam gemaakt ook organisatorisch en propgandistisch heeft de KLM sv getracht de schermsport te steunen.

Een en ander resulteerde in functies binnen het bestuur van de Nederlandse schermbond, assistentie bij Nationale- en Internationale wedstrijden, demonstraties en optredens in films door leden. INmiddels tot zelfs ereleden van de Nationale Schermbond.

Al vanaf de oprichting is de maandagavond de vaste trainingsavond steeds onder leiding van een erkende Maitre. (trainer)

De KLM schermvereniging is er voor iedereen; jong, oud, KLM-er/ster of geen KLM-er/ster.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang tot 4 proeflessen gratis.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

dec 16 2019

Tijd

19:00 - 20:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: dec 16 2019
 • Time: 13:00 - 14:00

Kosten

Gratis

More Info

Inschrijven

Locatie

KLM Schermvereniging
Bovenkerkerweg 81, Amstelveen

Organisator

KLM Schermvereniging
Telefoon
0297 566 865
Email
henk.kenter@hetnet.nl
Website
http://klm-schermvereniging.nl/
Inschrijven

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven