Scouting @ 6 t/m 10 jaar

Scouting Hedera is een scoutinggroep van ongeveer 100 leden. Elke week komen onze leden bij elkaar op ons clubhuis aan de startbaan in Amstelveen. Onze groep is in 1996 ontstaan uit twee verschillende scoutinggroepen. De Jac. P. Thijsse, een jongensgroep en de Amestella, een meisjesgroep. Beide waren gevestigd in Amstelveen Noord in het park de Braak. In dat jaar zijn deze groepen gefuseerd en zo ontstond Scouting Hedera.

Een scoutinggroep die sindsdien vol enthousiasme het scoutingspel speelt. Ieder weekend staat de leiding klaar om de kinderen een leuke vrijetijdsbesteding te bezorgen. Ieder kind komt terecht in een speltak waar hij/zij met eigen leeftijdsgenootjes het scouting spel speelt. Iedere speltak speelt in een eigen thema en heeft een aan de leeftijd aangepast programma. Verder heeft iedere speltak zijn eigen leidingteam. Bij scouting krijgen de kinderen spelenderwijs veel te maken met samenwerking, zelfstandigheid en omgaan met elkaar binnen een groep.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen is de toegang tot de scouting lessen gratis.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

sep 28 2019

Tijd

10:00 - 12:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: sep 28 2019
 • Time: 04:00 - 06:00

Kosten

Gratis

More Info

Vrije entree

Locatie

Scouting Hedera
Zetterij 14, Amstelveen
Categorie

Organisator

Scouting Hedera
Email
info@scoutinghedera.nl
Website
http://www.scoutinghedera.nl/
Vrije entree

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven