Kangoeroe Klup @ 4 t/m 6 jaar

KV ORANJE NASSAU

De korfbalvereniging Oranje-Nassau werd in 1919 opgericht. Sinds 1975 speelt Oranje-Nassau op zaterdag de thuiswedstrijden op Sportpark ’t Loopveld aan de Kalfjeslaan waar ze een eigen clubhuis en kunstgrasveld tot hun beschikking hebben. De vereniging bestaat uit zo’n 160 leden. Deze zijn onderverdeeld in senioren, jeugdleden, recreanten en niet-spelende leden. Misschien vanwege het feit dat hun veld en clubhuis zo vlak bij Uilenstede en de VU liggen, zijn ze een vereniging die in de loop der jaren heel wat studenten als lid heeft mogen inschrijven.

Coronamaatregelen

1. Alle kangoeroes moeten zich vooraf met een mailtje of berichtje bij Rosanne aanmelden (rooshannah@hotmail.com of 06-36089567). Hierdoor kunnen we garanderen dat we niet met te veel mensen op het veld zijn.
2. Deze eerste Kangoeroe Klup starten we met de kangoeroes van 3,5 jaar tot en met 6 jaar. We hebben gekozen voor deze leeftijdsgrens omdat ouders niet mee het veld op mogen. Uiteraard zullen wij ons best doen om de kinderen met een leuk beginspel te enthousiasmeren om alleen het veld op te komen en zullen we ook tijdens de training in de gaten houden of deze vorm voor alle kinderen goed werkt. Is jouw kind jonger dan 3,5 jaar en verwacht je dat hij/zij ook op deze manier kan meedoen? Overleg dan met Rosanne of hij/zij ook kan aansluiten.
3. Voor de kangoeroes t/m 5 jaar mag er 1 ouder/verzorger mee het sportterrein op. Deze ouders/verzorgers mogen op het terras toekijken en houden 1,5 meter afstand van elkaar. Ouders mogen in principe niet op het veld.
4. Kangoeroes vanaf 6 jaar worden door hun ouder/verzorger gebracht tot aan het fietsenrek. Daar wordt hij/zij opgehaald door de kangoeroe trainers.
5. Laat je kind voor vertrek nog naar het toilet gaan en zijn handen wassen. Het toilet is alleen open voor hoge nood (1 kind tegelijk in het toilet).
6. We delen dit keer geen drinken en eten uit. Neem dus zelf een flesje water mee voor je kind.
7. De trainers houden 1,5 meter afstand tot de kangoeroes en tot elkaar. Dus trekken aan de staart van kangoeroe Piet is er even niet bij. Het is fijn als je jouw kind alvast kunt voorbereiden op deze regel, maar dit zullen de meesten al kennen van school.

Vergeet niet ook het volledige protocol te lezen als je naar de Kangoeroe Klup komt:
https://mcusercontent.com/9003205b667ec1e13ffcb58c9/files/fae91193-8776-4244-a52d-0cf2e9aee463/Corona_protocol_ON_jeugd.pdf

Kangoeroe Klup

Korfbalvereniging Oranje Nassau organiseert sport en spel ochtenden van 11:00 tot 12:00 voor kinderen van 3,5 tot en met 6 jaar. Deze worden georganiseerd op sportpark ’t Loopveld.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van Sport & Cultuur Amstelveen zijn is de Kangoeroe clup gratis. Door de coronamaatregelen is inschrijven verplicht. Inschrijven kan via een mailtje naar Rosanne rooshannah@hotmail.com of een appje naar 06-36089567.

Datum

za mei 2020

Tijd

11:00 - 12:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: za mei 2020
  • Time: 05:00 - 06:00

Kosten

Gratis

Locatie

Sportpark 't Loopveld
Aanloop 1, 1183 SZ Amstelveen
Categorie

Organisator

Korfbalvereniging Oranje-Nassau
Telefoon
020 647 21 42
Email
jeugd@oranjenassau.net
Website
http://www.oranjenassau.net/
Verplicht aanmelden via mail of app

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven