Streetdance en HipHop @ 11 t/m 18

Streetdance ontstond begin jaren ’80 in New York. Vooral in de achterbuurten werd er veel op straat gedanst. In Europa brak streetdance pas door in de jaren ’90 en de stijl had veel invloed op o.a. mode & videoclips. Er wordt gedanst op HipHop en R&B-muziek.

In 1998 is Carrol Buenting bij BuentingSport begonnen met streetdance lessen en streeetdance is inmiddels uitgegroeid tot onze specialiteit. Optredens van onze streetdancers zijn dan ook overal in en rondom Amstelveen te vinden. Wij verzorgen vaak optredens op het Stadhart Amstelveen, maar ook op Koningsdag bij Abina zijn onze optredens niet meer weg te denken. Elk jaar hebben wij ook twee grote shows waar alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere vrienden kunnen komen kijken naar de dansmoves van al onze dansers.

BuentingSport heeft ook 4 wedstrijdteams die meedoen met nationale en internationale wedstrijden. De teams hebben al veel prijzen gewonnen, waaronder Nederlands Kampioen in diverse leeftijdscategorieën. Kijk op YouTube en zoek op “buenting” en je ziet veel verschillende filmpjes van onze teams.

Bijzonderheden: groepslessen vanaf 4, streetdance, hiphop,

MET DE SPORT & CULTUURKAART AMSTELVEEN

Met je KIDS of TEENS Lidmaatschap kan je onbeperkt gebruik maken van Streetdance en HipHop bij BuentingSport.

Datum

nov 06 2019

Tijd

14:45 - 15:45

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: nov 06 2019
  • Time: 08:45 - 09:45

Locatie

BuentingSport
Acacialaan 18, Amstelveen
Categorie

Organisator

Buenting
Telefoon
020 641 47 29
Email
mail@buenting.nl
Website
http://www.buenting.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven