Tienerfitness @ 13 t/m 18

Bij BuentingSport bestaat de mogelijkheid om vanaf de 1ste klas middelbare school deel te nemen aan Tienerfitness. Dit is trainen in een groep en onder begeleiding van 1 van hen fitness instructeurs. Je maakt op deze manier op een verantwoorde wijze kennis met alle fitnessapparatuur.

Goede begeleiding op deze leeftijd is essentieel. Te zwaar trainen op jonge leeftijd is niet goed ivm de groei van het lichaam, blessures willen we natuurlijk vermijden. Daarom hebben wij een leuke training voor de jeugd die bestaat uit een combinatie van lichte krachtoefeningen en conditietraining. De training wordt gegeven onder leiding van 1 van onze gediplomeerde fitnessinstructeur. Op de foto zie je hier ook dat de buikspieren goed getraind worden.

Tip: neem wel een handdoek en een flesje water mee. Deze les is voor jongens en meiden een zeer goede basistraining voor andere sporten, zoals tennis, hockey of voetbal.

Bijzonderheden: vanaf 13 jaar, onder begeleiding, in groepsverband.

MET DE SPORT & CULTUURKAART AMSTELVEEN

Met je TEENS Lidmaatschap kan je onbeperkt gebruik maken van tienerfitness bij BuentingSport.

De agenda voor tienerfitness:

  • Maandag 17:30 – 18:30
  • Woensdag 17:30 – 18:30
  • Vrijdag 17:30 – 18:30

Datum

nov 01 2019

Tijd

17:30 - 18:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: nov 01 2019
  • Time: 12:30 - 13:30

Locatie

BuentingSport
Acacialaan 18, Amstelveen
Categorie

Organisator

Buenting
Telefoon
020 641 47 29
Email
mail@buenting.nl
Website
http://www.buenting.nl/

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven