Voetbaltraining @ 8 t/m 12 jaar

Let op: graag inschrijven voor deze activiteit

Play to Grow gaat ervoor zorgen dat jouw kid op een leuke actieve manier de technieken van voetbal onder de knie krijgt. Arnout Maas, een jonge maar zeer ambitieuze trainer met de nodige ervaring in het geven van voetbaltraining, verzorgd de trainingen. De voorgaande 6 seizoenen is hij actief geweest als trainer bij de voetbalclub: Sporting Martinus. Hier heeft hij de selectie van de onderbouw getraind. Naast de trainingen bij de club was hij in het verleden ook actief bij verschillende voetbalscholen rondom Amstelveen.

Veel kinderen hebben op jonge leeftijd de droom om profvoetballer te worden. Play to Grow weet wat er wordt gevraagd om mee te komen met leeftijdsgenoten en kan op deze manier de juiste begeleiding bieden. Centraal staat om plezier te hebben, sociaal contact op te doen en om lekker je ding te kunnen doen.

Je Sport en Cultuurkaart agenda bij Play to Grow
(instappen kan op elk moment)
1e training: Vrijdag 4 september
2e training: Vrijdag 11 september
3e training: Vrijdag 18 september
4e training: Vrijdag 25 september
5e training: Vrijdag 2 oktober
6e training: Vrijdag 9 oktober
7e training: Vrijdag 23 oktober
8e training: Vrijdag 30 oktober
9e training: Vrijdag 6 november
10e training: Vrijdag 13 november

Datum

vr sep 2020

Tijd

16:00 - 17:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: vr sep 2020
  • Time: 10:00 - 11:00

Kosten

Gratis

More Info

Inschrijven

Locatie

Play to Grow
Wimbledonpark 2, Amstelveen
Categorie

Organisator

Play to Grow
Telefoon
06 1187 2120
Email
Play2grow@outlook.com
Website
http://www.playtogrow.nl/
Inschrijven

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven