Vrij zwemmen kerstvakantie @ 4 t/m 18 jaar

De Meerkamp: een vriendelijk, veelzijdig zwem- en recreatiebad. Ons complex bestaat uit vier binnenbaden met veel recreatieve voorzieningen en twee buitenbaden met een speelweide. Wij zijn vrijwel elke dag van het jaar de hele dag geopend.

De Meerkamp voor jong en oud!
In zwembad De Meerkamp leren wij zowel onze jonge gasten als volwassenen zwemmen.

Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen de bassins in onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder in badkleding. Deze begeleider is natuurlijk zelf wel in het bezit van minimaal het zwemdiploma A.

SPORT & CULTUUR AMSTELVEEN

Met het lidmaatschap van  Sport & Cultuur Amstelveen kun je van maandag t/m zaterdag gratis vrij zwemmen. Op zondag is de Sport & Cultuur Amstevelveen niet geldig.

OPENINGSTIJDEN GOLFSLAGBAD, ZWEMBAD DE MEERKAMP

Check voor de openingstijden de site van Zwembad De Meerkamp.
In de schoolvakanties kan je ook zwemmen met je lidmaatschap van de Sport & Cultuurkaart. Je hoeft dan alleen je kaart mee te nemen en aan de kassa €2 te betalen.

Datum

dec 23 2019

Tijd

10:00 - 22:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: dec 23 2019
  • Time: 04:00 - 16:00

Kosten

€ 2,-

More Info

Inschrijven

Locatie

Zwembad de Meerkamp
Van der Hooplaan 239, Amstelveen
Categorie

Organisator

Zwembad de Meerkamp
Telefoon
088 858 51 85
Email
info@meerkamp.nl
Website
http://www.meerkamp.nl/
Inschrijven

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven