Wie heeft de vijver leeggehaald 3+

Eend woont op de boerderij. Daar kun je van alles doen, maar niet zwemmen. En Eend is een eend en eenden moeten zwemmen. Maar de vijver ligt diep in het bos.
Hij gaat toch op pad, loopt langs de hoge bomen, voelt beestjes kriebelen en….wat hoort hij nou voor raar geluid? Eend gaat dapper door en eindelijk bij de vijver haalt hij diep adem, knijpt zijn neus dicht en duikt in het…………………zand??????
“WIE HEEFT DE VIJVER LEEGGEHAALD?”

Renée Menschaar (Pino) en Arjan Smit zijn bekend van Sesamstraat. Daarnaast maken zij al jaren met succes diverse voorstellingen voor theaters, scholen en bibliotheken.

Datum

zo sep 2020

Tijd

10:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: zo sep 2020
  • Time: 04:30

More Info

Meer informatie

Locatie

Amstelveens Poppentheater
Wolfert van Borsselenweg 85a, Amstelveen
Categorie

Organisator

Amstelveens Poppentheater
Telefoon
020 645 04 39
Email
info@amstelveenspoppentheater.nl
Website
https://amstelveenspoppentheater.nl/
Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven