WingTsun KIDS @ 6 t/m 12 jaar

Waarom WingTsun?

Ouders zoeken het beste voor hun tienerkinderen om hen voor te bereiden op de moeilijkheden van het leven. Kinderen zijn de toekomst van het gezin. Elke investering in kinderen is een investering voor de toekomst van hen. Oefeningen in ATILIM WingTsun lessen helpen kinderen voor een gezonde fysieke groei en functionele kracht. De lessen vergroten de motorische vaardigheden van kinderen. Oefeningen helpen hen ook om hun coördinatievaardigheden te verbeteren. Verbeterde lichaamscoördinatie is een geweldige levenslange troef om hun leven te vergemakkelijken.

De weg naar succes en geluk gaat gepaard met vele tussenstops. Vallen, opstaan, vallen, opstaan. Steeds weer opnieuw. Falen zit in de aard van het leven en we worden allemaal vaak in ons leven geconfronteerd met mislukkingen. Falen is de belangrijkste stap naar succes; soms wordt het gezien als een nederlaag. WingTsun leert kinderen dat fouten maken hoort bij het leven, maar dat je uit al je fouten juist de positieve kant ziet.

Wat is WingTsun?

WingTsun is een vechtkunst uit het zuidoosten van China. Het is een zuidelijke stijl uit de vechtsport kungfu waarin de nadruk ligt op korte en snelle bewegingen. De stijl vindt zijn oorsprong in een van de Shaolin-kloosters. Dit zijn de kloosters die oorspronkelijk uit China komen waar veel kungfu-stijlen werden beoefend. Wing Tsun gebruikt het gehele lichaam als wapen. Het wordt gezien als een zeer economisch, omdat er wordt gezocht naar een zo groot mogelijk effect met minimale inzet. Een belangrijke principe is het centerlijnprincipe, waarbij een zo kort mogelijk afstand naar de tegenstander wordt gezocht. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een gelijktijdige aanval en verdediging.

WingTsun met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met het Teens lidmaatschap van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen kun je 3 keer deelnemen aan de aangeboden activiteiten van ATILIM Nederland. Reserveren van te voren is verplicht en kan telefonisch via 06-39177666. Het meenemen van je Sport & Cultuurkaart Amstelveen is altijd verplicht.

Vind je de lessen leuk en wil je lid worden van Atilim? Je krijgt met de Sport & Cultuurkaart 50% korting op het lidmaatschap van Atilim.

Datum

wo okt 2023

Tijd

16:45 - 18:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: wo okt 2023
  • Time: 10:45 - 12:00

Kosten

Gratis

Locatie

ATILIM Gym
Schweitzerlaan 28, 1187 JD Amstelveen
Categorie

Organisator

ATILIM Nederland
Telefoon
+31 6 3917 7666
Email
[email protected]
Website
https://www.atilimglobal.org/schools-netherlands

Reacties zijn gesloten.


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven