Een nieuw voetbalseizoen betekent en nieuwe FIFA

Dit is HET spel waar bijna sport liefhebbend kind op aan het wachten was. We hebben het dan ook over FIFA 19. De UEFA Champions League is de grootste verandering in FIFA 19. Nadat de UEFA bekendmaakte dat de samenwerking tussen Konami ten einde kwam hapte EA snel toe. Dit jaar heeft EA Sports de licentie van de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup weten te bemachtigen.

 

 

Cristiano Ronaldo, veelbesproken met zijn transfer van Real Madrid naar Juventus, staat op de cover van FIFA 19.

 

 

 

 

Er zijn verschillende modi te spelen. FUT, The Journey, Carrière mode en een aparte modus zijn voorbeelden van modi waarin voetbalclubs hun intrede doen. Alle online modi hebben als doel om bekers te bemachtigen.

‘’FUT’’ (FIFA Ultimate Team) is het populairste speltype. Elke dag wordt het door miljoenen gamers over de hele wereld gespeeld. In FUT kun je vanaf de basis je eigen FIFA-dreamteam opbouwen en ermee strijden in de verschillende singleplayer- en online speltypen.

Ondertussen is FIFA niet alleen een spelletje of hobby maar ook een echte betaalde baan. E-sporters bij echte professionele voetbalclubs, vertegenwoordigen hun club op grote internationale toernooien. Met rap oplopend prijzengeld, miljoenen online kijkers en een echte fan base is het niet meer weg te denken.

In Nederland is er zelfs een echte competitie opzet met e-sporters, en een kampioensschaal.

 

Ajax e-sporter Dani hagebeuk met de eerste kampioensschaal van de E-divisie

 

 

De oorspronkelijke releasedatum van FIFA 19 was op 28 september 2018. Het spel ligt voor €59,99 in diverse winkels.

5 Sporten die je lekker thuis kan doen

1. TOUWTJE SPRINGEN Touwtje springen is super goed voor je! Je verbrandt namelijk 0,14 kcal per kilo, per minuut. Naast…
LEES MEER

Hoe blijf je sportief bezig tijdens de zomervakantie?

Hoe blijf je sportief bezig tijdens de zomervakantie? De zomervakantie komt er bijna aan! Gelukkig heb jij dan minder verplichtingen.…
LEES MEER


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven