Een nieuw voetbalseizoen betekent en nieuwe FIFA

Dit is HET spel waar bijna sport liefhebbend kind op aan het wachten was. We hebben het dan ook over FIFA 19. De UEFA Champions League is de grootste verandering in FIFA 19. Nadat de UEFA bekendmaakte dat de samenwerking tussen Konami ten einde kwam hapte EA snel toe. Dit jaar heeft EA Sports de licentie van de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup weten te bemachtigen.

 

 

Cristiano Ronaldo, veelbesproken met zijn transfer van Real Madrid naar Juventus, staat op de cover van FIFA 19.

 

 

 

 

Er zijn verschillende modi te spelen. FUT, The Journey, Carrière mode en een aparte modus zijn voorbeelden van modi waarin voetbalclubs hun intrede doen. Alle online modi hebben als doel om bekers te bemachtigen.

‘’FUT’’ (FIFA Ultimate Team) is het populairste speltype. Elke dag wordt het door miljoenen gamers over de hele wereld gespeeld. In FUT kun je vanaf de basis je eigen FIFA-dreamteam opbouwen en ermee strijden in de verschillende singleplayer- en online speltypen.

Ondertussen is FIFA niet alleen een spelletje of hobby maar ook een echte betaalde baan. E-sporters bij echte professionele voetbalclubs, vertegenwoordigen hun club op grote internationale toernooien. Met rap oplopend prijzengeld, miljoenen online kijkers en een echte fan base is het niet meer weg te denken.

In Nederland is er zelfs een echte competitie opzet met e-sporters, en een kampioensschaal.

 

Ajax e-sporter Dani hagebeuk met de eerste kampioensschaal van de E-divisie

 

 

De oorspronkelijke releasedatum van FIFA 19 was op 28 september 2018. Het spel ligt voor €59,99 in diverse winkels.

Zomersportweken

LEES MEER

VOETBALKAMP JONGER ORANJE

Wil je meedoen aan het leukste voetbalkamp van deze zomer? Meld je dan aan voor het Jonger Oranje Zomerkamp op…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven