Fortnite razend populair

‘Take the L’, je kind heeft het dansje ongetwijfeld al meermaals gedaan. Staan met de benen uit elkaar, hand tegen het voorhoofd in de vorm van een L en op en neer springen op je benen. Allemaal uit de hype van het moment… FORTNITE. Zelden is een game zo snel zo populair geworden. Met ondertussen meer dan 125 miljoen spelers verdeeld over Playstation, Xbox, PC en mobiele telefoon kan je het bijna niet hebben gemist.

Antoine Griezmann viert zijn doelpunt tegen Real Madrid met het ‘Take the L’ dansje.

Fortnite kwam anderhalf jaar geleden uit en is gratis. Epic Games, eigenaar van het spel, verdient geld met de verkoop van ‘skins’, een nieuw uiterlijk voor het karakter waar je mee speelt.

‘Battle Royale’ – de PvP (Player vs Player) modus van het spel bestaat uit een simpel concept… 100 spelers worden, met een parachute, uit een vliegende bus op een groot eiland gegooid en strijden met elkaar tot er eentje overblijft. Eenmaal geland moet je zo snel mogelijk wapens, materialen en andere objecten verzamelen die over het hele eiland verspreid liggen.

Terwijl je jezelf verdedigt met houten, stenen of metalen muren moet je blijven opletten; elk moment kan je in je rug worden aangevallen. Het speelgebied wordt steeds kleiner door ‘The Storm’. Dus word je gedwongen de strijd met elkaar aan te gaan.

 

5 Sporten die je lekker thuis kan doen

1. TOUWTJE SPRINGEN Touwtje springen is super goed voor je! Je verbrandt namelijk 0,14 kcal per kilo, per minuut. Naast…
LEES MEER

Hoe blijf je sportief bezig tijdens de zomervakantie?

Hoe blijf je sportief bezig tijdens de zomervakantie? De zomervakantie komt er bijna aan! Gelukkig heb jij dan minder verplichtingen.…
LEES MEER


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven