Fortnite razend populair

‘Take the L’, je kind heeft het dansje ongetwijfeld al meermaals gedaan. Staan met de benen uit elkaar, hand tegen het voorhoofd in de vorm van een L en op en neer springen op je benen. Allemaal uit de hype van het moment… FORTNITE. Zelden is een game zo snel zo populair geworden. Met ondertussen meer dan 125 miljoen spelers verdeeld over Playstation, Xbox, PC en mobiele telefoon kan je het bijna niet hebben gemist.

Antoine Griezmann viert zijn doelpunt tegen Real Madrid met het ‘Take the L’ dansje.

Fortnite kwam anderhalf jaar geleden uit en is gratis. Epic Games, eigenaar van het spel, verdient geld met de verkoop van ‘skins’, een nieuw uiterlijk voor het karakter waar je mee speelt.

‘Battle Royale’ – de PvP (Player vs Player) modus van het spel bestaat uit een simpel concept… 100 spelers worden, met een parachute, uit een vliegende bus op een groot eiland gegooid en strijden met elkaar tot er eentje overblijft. Eenmaal geland moet je zo snel mogelijk wapens, materialen en andere objecten verzamelen die over het hele eiland verspreid liggen.

Terwijl je jezelf verdedigt met houten, stenen of metalen muren moet je blijven opletten; elk moment kan je in je rug worden aangevallen. Het speelgebied wordt steeds kleiner door ‘The Storm’. Dus word je gedwongen de strijd met elkaar aan te gaan.

 

Zomersportweken

LEES MEER

VOETBALKAMP JONGER ORANJE

Wil je meedoen aan het leukste voetbalkamp van deze zomer? Meld je dan aan voor het Jonger Oranje Zomerkamp op…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven