GEFELICITEERD MET JE ZWEMDIPLOMA!!

0 +
Activiteiten mogelijkheden

Ja… en nu? Veel extra vrije tijd en wat ga je ermee doen? Er zijn wel meer dan 1000 activiteiten die je zou kunnen kiezen die stuk voor stuk leuk zijn. 

Ontdek de passie van je kind in Sport & Cultuur! 

De Sport & Cultuurkaart Amstelveen is speciaal in het leven geroepen om die keuze eenvoudiger te maken. Met meer dan 50 activiteiten verdeeld over de week, kan je onbeperkt meedoen aan sport- en cultuuractiviteiten. Zo heeft je kind in ‘no-time’ zijn of haar passie in Sport en Cultuur gevonden! 

Hoe kun je 1 MAAND GRATIS gebruik maken van de Sport&Cultuurkaart Amstelveen?

 • Bij het aanvragen geef je aan in welke maand je van je cadeau gebruik wilt maken;
 • Daarna krijg je je eigen S&C-kaart thuisgestuurd (binnen 5 werkdagen) en kun je er vanaf de ingangsdatum gebruik van maken;
 • Na de gratis maand stopt het lidmaatschap automatisch;
 • Je kunt vervolgens op eigen initiatief het lidmaatschap doorzetten voor maar € 10 per maand door weer contact met ons op te nemen;
 • Er worden geen inschrijfkosten in rekening gebracht.
  Normaliter € 15 eenmalig. Die krijg je ook cadeau!
SCA Logo facebook

Vul het onderstaande formulier in of neem contact met ons op om de Sport & Cultuurkaart Amstelveen met een maand lang gratis lidmaatschap aan te vragen.

AANVRAGEN MAAND GRATIS LIDMAATSCHAP

  De volgende gegevens van je kind invullen s.v.p. (e-mail, naam, geboortedatum etc.) Dit voor het juist kunnen verwerken van inschrijvingen voor activiteiten.

  Jouw persoonlijke code:*


  Vanaf wanneer wil je dat het gratis lidmaatschap ingaat?*

  E-mailadres:*

  Geslacht:

  Voornaam:*

  Tussenvoegsel:

  Achternaam:*

  Geboortedatum:*

  Straat:*

  Huisnummer:*

  Huisnr toevoeging:

  Postcode:*

  Woonplaats:*  Ondertekening ouder(s)/verzorger(s):

  Naam ouder(s) of verzorger(s):

  Plaats:

  [recaptcha] –


  Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

  Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

  Contact

  GROUPCARD BV
  Witteweg 4a
  1431 GZ Aalsmeer
  Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

  KvK: 51189321
  BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

  088-5387021
  [email protected]
        GROUPCARD
   Naar boven