Netflix guide voor KIDS

Natuurlijk willen we dat kinderen maar gaan sporten, maar dat kan natuurlijk niet de hele dag… Naast sporten is het online leven in volle gang, op school word er dan ook volop gepraat over social media, leuke filmpjes en series. En het grootste serie platform van de wereld is natuurlijk Netflix. Netflix is er voor iedereen zo ook voor de KIDS… Netflix heeft zelfs een aparte pagina bij elk account voor kinderen met een specifiek aanbod aan series, films en verfilmde boeken. Wat is er allemaal te zien en ‘hot’ op Netflix voor kids? Wij geven een aantal aanraders!

Netflix voor KIDS vanaf 6+

Peppa Pig- Peppa big is een lief en beetje bazig biggetje. Ze is 4 jaar oud en woont met mama big, papa big en haar broertje George. Samen met haar vrienden, beleeft ze allemaal leuke dingen!

The Boss Baby: Back in business- is een animatie serie met 2 seizoenen. Na de enorm succesvolle bioscoopfilm is er ook een serie gemaakt. Terwijl ze door de wereld van Baby Corp bewegen krijgen ze een nieuwe bedreiging, gevaarlijke maar super schattige katten

Netflix voor KIDS vanaf 9+

Project Mc2 – De serie speelt zich af in het stadje ‘Maywood Glen’, met name rond de velden van ‘STEM’. McKeyla McAlister en haar beste vrienden, die werken voor een super geheime vrouwen organisatie, beleven allemaal avonturen en proberen de wereld te beschermen.

Family Reunion- Gaat over een gezin van 6 personen die reizen van Seattle naar Columbus voor de grote McKellan familie reünie waarna ze besluiten te blijven in Columbus, omdat ze dan dichter bij hun familie zijn. 

Mocht jij nog series, films of tips hebben voor kinderen op Netflix… Deel ze met op op Facebook of Instagram door ons te taggen: @sportencultuuramstelveen

Binnenkort ook een guide met dé aanraders voor TEENS op Netflix.

Zomersportweken

LEES MEER

VOETBALKAMP JONGER ORANJE

Wil je meedoen aan het leukste voetbalkamp van deze zomer? Meld je dan aan voor het Jonger Oranje Zomerkamp op…
LEES MEER


Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

Contact

GROUPCARD BV
Witteweg 4a
1431 GZ Aalsmeer
Postbus 8004 | 1180 LA Amstelveen

KvK: 51189321
BTW: NL86 ABNA 0481 2965 22

088-5387021
[email protected]
      GROUPCARD
 Naar boven