HOE WERKT SCA?
VOORDELEN SCA

Met SCA kan je mee doen aan verschillende sportlessen en allerlei andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Maar je dient wel in bezit te zijn van een echte pas en een lidmaatschap. Dus wat heb je nodig:

1. Onze pas, dit is een persoonsgebonden pas van SCA met daarop jouw gegevens

2. Lidmaatschap, we hebben keuzes uit 'Kids' en 'Teens' waarbij je een bedrag per maand betaalt. Hierdoor kun je een hele maand vrijwel onbeperkt deelnemen aan alle activiteiten.

Dus wil jij alles uit SCA halen? Kies dan hieronder welke situatie voor jou van toepassing is en we doorlopen samen met jou de stappen zodat je met SCA je passie kan ontdekken!

Kies hier wat je wilt: van toepassing is en we doorlopen samen met jou de stappen zodat je met SCA je passie kan ontdekken!

De voordelen van SCA op een rij

  • Onbeperkt sporten bij de aangesloten partners
  • Toegang tot lifestyle workshops in dance, fitness en music.
  • Geen verplichtingen, jij bepaalt wat je gaat doen.
  • Regel alles gemakkelijk online.
  • Keuze uit meer dan 20 verschillende activiteiten.
Heb je nog vragen? Ga dan naar Vraag & Antwoord


Over Sport & Cultuur Amstelveen

Met Sport & Cultuur Amstelveen (SCA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad de Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten als jumpen, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. SCA is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen ten behoeve van de sport- en cultuurparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft SCA het doel dat de aangesloten leden op een ongedwongen manier hun passie kunnen ontdekken. Dus.. waar wacht je op?

      GROUPCARD
 Naar boven