Je hebt gekozen voor het KIDS lidmaatschap (4 t/m 12 jaar)

We zijn er bijna, het enige wat je nu nog hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Als je alles hebt ingevuld, klik je op de knop 'Voltooien'.

Met het invullen van dit formulier geef je toestemming tot het automatisch incasseren van de maandelijkse bijdrage, de algemene voorwaarden en het privacy statement

Je Sport en Cultuurkaart Amstelveen met lidmaatschap word binnen vijf werkdagen naar je opgestuurd en is dan ready om alles eruit te halen wat er in zit!

SCHRIJF JE NU IN:

  De volgende gegevens invullen s.v.p.

  E-Mailadres ouder(s)/verzorger(s):*


  Voornaam kind:*

  Achternaam kind:*

  Geslacht kind:

  Geboortedatum kind:*

  Straat:*

  Huisnummer:*

  Postcode:*

  Woonplaats:*  De volgende gegevens van de ouders invullen s.v.p.:

  Naam rekeninghouder:*

  IBAN Nummer:*

  E-mail adres rekeninghouder:*

  Telefoonnummer rekeninghouder:*

  Door op Aanmelden te klikken ga je akkoord met deze voorwaarden.

  [recaptcha]


  Over Sport & Cultuurkaart Amstelveen

  Met Sport & Cultuurkaart Amstelveen (SCkA) kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp of het Amstelveens Poppentheater. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd. Daarnaast heeft Sport & Cultuurkaart Amstelveen het doel dat de kinderen op een ongedwongen manier kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Dus.. waar wacht je op?

        GROUPCARD
   Naar boven